قهوه سرشار از آنتی اکسیدان ها از جمله پلی فنول ها، اسیدهای هیدروسینامیک و کافئین است. این آنتی اکسیدان ها نقش مهمی در محافظت از سلول های بدن در برابر استرس اکسیداتیو ایفا می کنند. استرس اکسیداتیو، زمانی اتفاق می افتد که بین رادیکال های آزاد و آنتی اکسیدان ها در بدن عدم تعادل به وجود بیاید. استرس اکسیداتیو می تواند منجر به آسیب سلولی، التهاب و بیماری های مزمن مختلف مانند سرطان، بیماری قلبی و اختلالات عصبی شود. مطالعات نشان داده اند که مصرف قهوه به دلیل محتوای آنتی اکسیدانی آن، با کاهش خطر ابتلا به برخی بیماری ها مرتبط است. طبق تحقیقات، قهوه به کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2، بیماری آایمر و بیماری پارکینسون کمک می کند. علاوه بر این، آنتی اکسیدان های موجود در قهوه می توانند عملکرد کبد و سلامت کلی را بهبود بخشند. همچنین، التهاب را کاهش دهند.

https://ghahvekhane.com/%D8%AE%D8%A7%D8%B5%DB%8C%D8%AA-%D8%A2%D9%86%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%DA%A9%D8%B3%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87

خاصیت آنتی اکسیدان قهوه

آنتی ,بیماری ,اکسیدان ,قهوه ,کاهش ,استرس ,آنتی اکسیدان ,استرس اکسیداتیو
مشخصات
آخرین مطالب این وبلاگ
آخرین جستجو ها